review

4ocean, armbandjes in de strijd tegen plastic

We hebben één aarde en ik probeer mijn steentje bij te dragen. Naast het feit dat we aan afval scheiding doen, wanneer we plastic flesjes weggooien ik de ring van de dop eerst doorknip (deze kunnen vast komen te zitten om snavels) en ik mijn Greenbook notebook altijd meeneem doe ik nog een stapje extra. De afgelopen maanden heb ik verschillende armbandjes van 4Ocean aangeschaft. Door een armbandje aan te schaffen steun ik de het goede doel van de maand en sponsor ik het verwijderen van 1 pond plastic uit de oceaan. In de afgelopen maanden heb ik daardoor al gezorgd dat er 22 pond plastic is verwijderd.

Maar wat krijg je dan?

Nou, een goed gevoel! Een prachtig armbandje dat van gerecycled materiaal is gemaakt en een katoenen zakje. En weet je wat, dat katoenen zakje kan je op zo veel manieren gebruiken! Inmiddels heb ik er dus aardig wat, en zo heb ik er bijvoorbeeld mijn allergie pillen inzitten als ik op reis ga, maar ook de kat heeft inmiddels twee zakjes gehad. Een beetje catnip erin en ze is nog nooit zo gelukkig geweest. Het beste speeltje dat ik ooit voor haar heb gekocht/gemaakt.

Dus mocht je nog een leuk cadeautje zoeken en wil je een steentje bijdragen? Kijk dan even op de website of er een winkel bij jou in de buurt zit of bestel ze.

Disclaimer: dit is geen gesponsord bericht. Ik ben gewoon heel blij met dit initiatief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!