training

Crossfit baby

Donderdag was het zover. Samen met Zoë ging ik ervoor. Een proefles Crossfit. Het is nu zaterdag en ik heb nog spierpijn! Maar o wat was het leuk en fijn. Dus, het onmogelijke gebeurde, ik schreef mij in! Sinds donderdag ben ik lid van een Crossfit-gym in Vlaardingen waarbij ik 20min fietsen (cardio) voor en na de les heb. Extra mooi meegenomen, haha. Het was wel even spannend. Zomaar een nieuwe gym binnenlopen waar iedereen je aan gaat staren, maar dat viel ontzettend mee.

Het is een kleine gym, maar o zo leuk. We gingen aan de slag met de WOD en ik moest helaas al meteen falen. Klaarblijkelijk is mijn kunnen in push-ups afgenomen, want mijn schouder deed na enkele diepe push-ups al zoveel pijn dat ik mijzelf niet meer omhoog kreeg. Maar goed, dan maar beter mijn best doen met de rest van de oefening. En dat ging prima. 3x 40 sit-ups was wel veel van het goede, maar 3x 30 ging prima. Hopelijk de volgende keer de 40! Althans, wanneer die weer in de WOD zitten.

Komende week heb ik besloten weer te gaan. Nog even alleen, want Zoë komt mij pas na haar vakantie vergezellen. Maar goed, we gaan trainen voor de Strongmanrun! Nog 43 dagen te gaan om zoveel mogelijk uit mijn trainingen te halen! Crossfit baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!