training

De Bunk’r

Een tijdje terug had ik al over De Bunk’r geschreven toen ik de eerste introductie-les had gehad. Twee dagen later volgde de tweede introductie-les (en een maand later de tweede blog, oepsie!)

De tweede introductie-les
Nadat we op dinsdag niet naar buiten konden, heb ik eerst gevraagd of we op donderdag wel naar buiten zouden gaan. Dat was het deel wat ik nog niet had gezien en waar het mij nu het meest om ging! Gelukkig kreeg ik via meerdere kanalen de bevestiging dat we op donderdag het kunstgras op mochten, dus de tweede introductie-les was ook een feit.
Ik had van te voren gemaild of het een probleem was als ik wat eerder kwam, gezien ik dicht in de buurt werk en het zonde vond voor een half uurtje naar huis te fietsen en daarna weer terug te fietsen. Dit was gelukkig geen probleem, dus zo stond ik al fris en fruitig ruim een half uur eerder voor de deur. Gauw omkleden en toen heel stiekem alvast naar buiten voordat de les begon. Suus was ook wat eerder aanwezig en samen gingen we de obstakels bedwingen.

fb_img_1482948205408

Het idee dat De Bunk’r bij de obstakels heeft is dat je ze individueel kunt doen, maar je kan ze ook achter elkaar in een bepaalde volgorde doen. Natuurlijk gingen we in eerste instantie voor het hele rondje. We begonnen met het hoge net (waar ik nog steeds geen swing over durf) naar een ‘beercrawl’ door de tunnel om bij de combinatie te eindigen. Een schuine muur om op te lopen (incl touw), aan de andere kant een net in komt waar je weer overheen moet (en ik niet durfde ivm mijn geweldige hoogtevrees), naar een indianen brug die je ook met de catcrawl of apenhang kan nemen, naar touw zwaaien, muurtje af en op en met een brandweerpaal weer naar beneden. Ook nog wat touwklimmen, up-and-unders en monkeybars gedaan voor we weer naar binnen moesten 🙁

Eenmaal binnen zagen we dat het waarschijnlijk grotendeels dezelfde soort les zou worden. Gelukkig werden we herkend als die twee meiden die dinsdag al heel graag naar buiten wilde, dus mochten we in plaats van de introductie-les binnen te doen weer buiten spelen! Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen en besloten wat meer de individuele obstakels te pakken. Op ten duur kwam ook Milton naar ons toe, want ja, Suus kan wel wat en ik probeer der gewoon na te doen! Haha. Nadat we een krachtmeting deden met de tractorbanden (guess who won, not me!) gingen we binnen opwarmen en wat met het rek daar spelen. En toen kwam het leukste deel van deze avond.

fb_img_1482948217658

Milton vroeg of we ambassadeur wilde worden van De Bunk’r. Dit houdt in dat wij De Bunk’r promoten doormiddel van onze social media accounts, hun kleding dragen (gratis kleding!) en in ruil daarvoor krijgen we een pas om gratis te trainen. Natuurlijk heb ik hier nee tegen gezegd 😉 Grapjas, natuurlijk volmondig ja! Ik was al aan het nadenken hoe ik mijn financiën zo ging regelen dat ik daar kon gaan trainen, dus dit was super. Nu is het wachten tot de kleding is bedrukt… We zijn benieuwd!

wp-1483023129619.jpg

Urban Sky

Maar het personeel van De Bunk’r had Suus en mij al lekker gemaakt met de mededeling dat ze een stellage van Rick zouden krijgen. Dus toen deze afgelopen weekend af was gemaakt besloten we direct langs te gaan! So much fun <3 Nu weet ik nog zekerder dat ik hier veel te vinden ga zijn. Wie weet kwalificeer ik mij dan wel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!