life

Dutch Mud Chick

Afgelopen zaterdag had ik al mijn nieuwe schoenen aangeschaft, gisteren kwam ook mijn nieuwe kleding binnen. Ik was zo blij. Ik had besloten alvast mijn Dutch Mud Chicks hotgear leggin en teamshirt aan te schaffen. Extra motivatie om die monkeybars te overwinnen. En ja hoor, toen ik het pakketje ophaalde bij mijn buren en de inhoud zag was ik zo blij. It’s so pretty! Nu nog een mooi plekje vinden zodat het mij kan motiveren. Want ondanks dat iedereen altijd zegt dat ik er prima uitzie, zag je in het shirtje wel alles zitten! Haha. Tijd voor zichtbare buikspieren!

Pretty gear!

Naast mijn DMC outfit kreeg ik via de post ook mijn DMM membercard, bandje en buff binnen. Plus de nieuwe oortjes die ik had besteld. Nu heb ik altijd het probleem gehad dat oortjes bij mij niet passen of uit vallen. Deze Inspire oortjes gemaakt door vrouwen voor vrouwen zitten daarentegen perfect! Ik kan niet wachten om ze te gebruiken bij de Ladiesrun Rotterdam.

Strong Viking Brother, uhm, Sister editie

Tevens heb ik mij gisteren ingeschreven voor de Strong Viking Brother editie. Al maak ik er een Sister editie van, want ik ga deze samen lopen met mijn collega Zoรซ. Zaterdag hebben we samen bij Strong Viking Hills geholpen en een gratis ticket verdiend. Gisteren besloten we deze in te wisselen voor een ticket voor deze editie. Eigenlijk wilde ik hem bewaren voor mijn Verjagen Legion in 2016, maar als ik daar gewoon op tijd een kaartje voor koop, scheelt het mij nog steeds geld. Met enige overtuiging (continue zeggen 13KM!) kon ik haar overhalen de 13 te doen in plaats van de 7. Het is pas in Oktober, ze/we kunnen er nog goed voor trainen! Nu alleen nog kijken of ik nog een run eerder kan vinden, want ik wil mijn nieuwe schoenen/kleding uit proberen!

Oorraaaaahhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!