review

Mijn eigen portable blender, de Promixx

Ik heb altijd het geluk dat ik van die klontjes overhoud als ik een shakebeker gebruik. Kleine klontjes poeder die extra smerig proeven als je ze door moet slikken. Dus toen ik een reclame van de Promixx Vortex Mixer voorbij zag komen met wel een hele mooie aanbieding, kon ik het niet laten om een bestelling te plaatsen.

Wat is het dan?

Eigenlijk heel simpel. Het is een portable blender die super snel poeder en water kan mengen. Het motortje is van plastic, dus je moet er geen hele stukken fruit in gaan gooien. Maar alle poeders (havermourmeel/Whey/Pre-workout etc) kan je binnen no time met water mengen zonder klontjes te krijgen. Mocht je persé fruit willen mengen, dan moet je zorgen dat het wel al fijn geprakt/gemalen is met bijvoorbeeld een vork. Volgens het gratis receptenboek zou je ook eieren kunnen mixen. Natuurlijk meteen uitgetest en dat ging eigenlijk best goed!

Ik heb er zelf een in mijn sporttas zitten, met de bijkomende container, om direct na het sporten mijn recovery shake in te kunnen nemen. Maar ook pannenkoeken mix is iets wat ik al meerdere keren met de Promixx blender binnen een handomdraai heb gemaakt.

Naast dat het een super handige blender is, ziet deze er ook nog super uit! Ze hebben drie verschillende designs in de IX-series, en kan niet kiezen welke mijn favoriet is! Daarbij kan je kiezen of je een motor op batterijen wilt gebruiken óf een die via USB op te laden is. Ik moet zeggen, die laatste heeft een krachtigere spin dan degene op batterij.

Naast de IX-Series hebben ze ook een super gave Original-Series lijn. Zelf heb ik niet voor deze gekozen, omdat de actie op de IX-Series was. Toch, mocht ik een andere nodig hebben, zou ik ook naar de OS kijken. Maar dan wel degene die met USB op te laden is, niet de batterij versie. Al heeft die roze versie wel wat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!