life

OCR seizoen 2016 & 2017

Het einde van het seizoen is (voor mij) in zicht, en kijkend naar mijn blog lijkt het net alsof ik niet zoveel runs heb gedaan. Oeps, het waren er toch een hoop meer. De komende tijd ga ik mijn best doen nog een recap te geven van wat ik mij nog van de runs herinner. Sinds Strongmanrun/Strongsisterrun heb ik zo’n 19 evenementen gehad. Nog aardig wat posts te gaan dus.

 1. The Great Escape
 2. Strong Viking Hills edition
 3. Ladiesrun Rotterdam
 4. Breakoutrun
 5. Strong Viking Water (2x)
 6. Zomerspektakel
 7. RAM summer (2x)
 8. Spartan Super
 9. Spartan Sprint
 10. Tough Dog
 11. Strong Viking Flanders
 12. Titan Run
 13. Strong Viking Roskilde
 14. RAM autumn
 15. Spartan Beast
 16. Harbourrun
 17. Strong Viking Brother

Voor nu staan er alleen nog een Zombierun in België en de Hang On Run met bijna heel Team RAM NL op het programma. Daarna is het even een stop tot 2017, na 28 runs in 2016. Tijd om mijn lichaam te laten herstellen. Helaas heb ik de afgelopen tijd meer last gekregen van mijn knie door de onverharde ondergrond, waardoor ik moet werken aan mijn stabiliteit van de kniebanden. Rustig opbouwen en letten op hoe ik mijn voeten neerzet. Ik kijk er nu al naar uit…

2017 daarentegen wordt nu al een druk jaar. Ik begin met Tough Guy op 28 januari, de laatste editie. Deze kon ik niet laten schieten. Helaas red 1/3 van de deelnemers het nooit wegens onderkoelings-verschijnselen, dus ik moet nog een lading neopreen aanschaffen. Rat Race Dirty Weekend volgt in mei met 32KM, en misschien pak ik dan twee weken later Iron Viking (42KM). Daarbij komt Toughest eindelijk naar Nederland, dus die kunnen we ook niet missen. Daarbij wil ik meerdere trifecta’s halen volgend jaar, en de Spartan Beast Windsor is al geboekt! Alleen de sprint nog aanschaffen en een super opzoeken. Ik moet dus hard aan de slag voor techniek oefenen, kracht verkrijgen en weer cardio opbouwen nadat mijn knie is hersteld.

In een gekke bui heb ik mij ook ingeschreven voor Nederlands Ruigste, alleen mocht ik door hele rare omstandigheden de finale halen dan houdt het toch voor mij op na het trial event. De finale valt samen met het Rat Race Dirty Weekend evenement.

Genoeg om over te schrijven dus, maar laat ik beginnen met de evenementen die al zijn geweest…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!