life

Sabina in Mudland 2.0

Sorry! Sinds mijn verslag van RamRun Autumn 2015 heb ik niks meer gepost, terwijl er genoeg gebeurd is! Het is dus tijd voor Sabina in Mudland 2.0!

De blog heeft een nieuwe lay-out gekregen, de titel is veranderd in Sabina in Mudland … down the rabbit hole into the trenches en mijn doelen zijn veranderd. In plaats van een hele update over wat er precies allemaal is gebeurd de afgelopen 6 maanden ga ik mij richten op de belangrijkste dingen die zijn gebeurd.

Team Ram
Na een geweldige RamRun had ik meteen op werk vrij gevraagd om dit weekend naar de Spring editie te kunnen. Geen succes, er was balans dit weekend en iedereen moest komen. Super, not. Maar ondanks dat ik dit weekend niet mee kon ga ik in Juli (Summer) en Oktober (Autumn) alsnog! En dan als teamlid van TeamRam. Hopelijk nemen ze mijn teamshirt mee <3

Crossfit
Morgen ga ik sinds September voor het eerst weer naar de crossfit: “walk-of-shame”, gezien ik echt niet meer weet wat welke oefeningen zijn. Ik heb besloten weer fanatiek te gaan, zo’n 2 a 3x per week en als mijn contract verloopt misschien om te zetten naar maand in plaats van jaar contract. Maar crossfit blijft zeker in the picture.

Boulderen
Enige tijd geleden ben ik voor het eerst gaan boulderen. Dat is leuk! Dus dat ga ik vaker doen.

Kwalificeren
Mijn nieuwe doel is kwalificeren voor WK/EK. Dat betekend dat ik mijn angsten moet overwinnen voor obstakels en keihard op techniek moet trainen. Obstakels alleen halen is een must, dus daar gaan we op trainen. Dat wordt de slices doen, van bruggen afspringen, weaver halen, schipperslag oefenen en die halfpipe bestormen: Act before you can think about it!

Volleybal
Kwalificeren voor WK/EK, team Ram, Crossfit en boulderen naast competitie volleybal? Nee! Ik heb besloten na dit seizoen (dat is nog 3 wedstrijden) te stoppen met volleybal om mij op OCR te richten. Volleybal brengt mij geen vreugde meer en OCR wel. Dus daarom de nieuwe doelen gesteld zoals de kwalificatie. We gaan ervoor!

Dat was het in het kort. In 2016 staan er 17 runs op het programma waarvan ik er al vier heb gedaan. De eerst volgende is de 1/4 marathon van Rotterdam over precies een week. Maar ik weet nu al, het worden er veel meer… See you in the mud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!