ocr

Strong Viking Hills

Strong Viking Hills editie. De dag dat een deel van het team voor het eerst een Iron Viking zou lopen. Ik mooi niet, ik ging ze aanmoedigen na mijn 19K. In eerste instantie zou ik alleen lopen, maar ik kwam Marcel en Michelle tegen die ook in mijn startvak zouden starten. Top! Zij zouden met Joyce lopen, die voor het eerst een 19K ging doen, dus prima. Lekker rustig. Het was toch mooi weer en degene met wie ik meereed deden de Iron Viking! Ik had alle tijd van de wereld. 

Marcel en ik liepen steeds een beetje voorop de twee andere. Dit zorgde dat we genoeg tijd hadden zodat Marcel foto’s onderweg  kon maken met zijn waterdichte camera. Een geweldig plan, want ik heb nog nooit zoveel foto’s gehad van een run! 
Joyce had last van een blessure en nog nooit 19K gelopen, maar we liepen onder het mom van ‘we leave no viking behind’, dus hoeveel ze ook zei dat  we door moesten lopen. Ze had pech, we gingen samen de 19K lopen! Dit was mooi, want rond de 8K stapte ik in een gat en ging vol door mijn enkel. Die voelde ik de rest van de rit. Zeker toen ik bij 17K nog een keer misstapte. Laten we het maar niet hebben over het feit dat ik na de finish er nog een keer doorheen ging 🙊🙈 Ik probeerde in ieder geval zo min mogelijk gewicht op mijn voet te zetten na afloop. 

De gehele run was leuk. Ik weet er inmiddels niet zo heel veel meer van. Wel dat ik voor het eerst de verjagen saga te zien kreeg… Mijn eerste poging dragonsback; ik heb er geloof ik een half uur gestaan en ben niet gesprongen. Hammer banger eindelijk een stuk verder gekomen. Voor het eerst de piste beklommen (Ow wat was dat koud!) en genoten van de evenwichtsbalk die ze voor het eerst hadden. Een van mijn favoriete Strong Viking runs! 

Na afloop van de run genoten van het heerlijke weer met mijn voet omhoog terwijl de heren aan het knallen waren op de 42K. Steeds meer mensen kwamen tevoorschijn met die mooie medaille om hun nek. Toen begon het toch te kriebelen en verliet ik het terrein met maar 1 vraag  in mijn gedachten: Zou ik in 2017 sterk en snel genoeg zijn om een Iron Viking uit te gaan lopen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!