life

Terug naar mijn roots

Na een paar weken niet geschreven te hebben voor mijn blog, kwam ik erachter hoe dat kwam. Ik kon de energie niet meer vinden om in het Engels te schrijven omdat ik verder alleen maar in het Nederlands schrijf. Op het moment ben ik bezig met mijn Nederlandstalige boek, gast bloggen voor Nederlandse websites en gewoon een Nederlander in Italië te zijn. Hierdoor kon ik niet meer de motivatie vinden om mijn eigen blog in het Engels te doen. Ik bedoel, Google heeft het tegenwoordig zo gemakkelijk voor ons gemaakt om websites in een andere taal te vertalen, waarom moet ik dan meer moeite doen om in het Engels te schrijven? Iets van je af schrijven gaat makkelijker in de taal waarin je het meest comfortabel bent. Nu zeg ik niet dat ik niet comfortabel in het Engels ben (in tegendeel), maar voor lange schrijven voelt het toch fijner om in het Nederlands te schrijven. Dus ik ga weer terug naar mijn roots (met hier en daar een Engels woordje!) zodat ik jullie sneller mijn verhalen kan vertellen. Er is genoeg gebeurd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!