ocr

The Great Escape

The Great Escape was de bedoeling om samen met Suus te lopen. Een Girls-only-day. Tot Sjors ook mee wilde. Oké, dan een rokjes dag! Daarna kwamen Dennis en Harald ook dat ze mee wilde en zo kwam het dat we met zijn vijven naar België gingen. 

Suus was de dag ervoor naar mij toe gekomen zodat we samen naar Sjors konden waar Dennis en Harald ook heen kwamen. ‘s Ochtends eerst nog een lading pannenkoeken gebakken en we waren klaar voor de rit naar België! De rit zelf was al een goede toonzetting voor de rest van de dag. 
Aangekomen op het terrein gauw de spullen ophalen, inleveren en stiekem gewoon in het eerste startvak starten. Want we waren optijd voor het eerste, echt niet dat we hingen wachten tot de vijfde 🙊 Gelukkig vielen we niet op in het startvak *kuch kuch*.  Heren met crossXvest en Sjors in zijn race outfit incl vlag! 

De run zelf was echt prima te doen. Het gezelschap maakte het alleen maar leuker. Toen we begonnen was het weer een beetje blegh, dus we hadden ons daar op gekleed. Ja, dus mooi niet. Hele verkleedpartijen onder het lopen omdat we teveel laagjes aanhadden. Kleine stukjes hierdoor als team Naked gelopen, haha. Maargoed. Op ten duur  was iedereen tevreden met wat ze aanhadden en konden we van de rest van de run genieten. 
De obstakels waren prima te doen. Ik had voor het eerst een schuine monkeybars en ik had bijna het einde gehaald. Twee bars nog. Helaas werd het plons. Veel obstakels die ik met Syl had getraind kwamen aan bod en ik merkte dat ik steeds meer zelf kon. Super! Daarbij lopen met, zoals we het noemde  “de stichting” en het mooie weer zorgde dat ik een super leuke tijd had. Het vele lachen, gieren, brullen en alles onderweg als obstakel zien (ook al was het gewoon een speelhuisje naast het parcours) zorgde dat  wij de tijd van ons leven hadden, maar die Belgen konden best boos kijken 🙊 

De finish was alleen balen. Niet zozeer de finish is, en niet het water en de koek en alle andere voedselbronnen. De medaille. Er was zo leuk gezegd dat België altijd grote medailles had… En wat kregen wij? Een dogtag. Gelukkig konden we er allemaal wel om lachen, zijn we met zijn allen nog even het water ingedoken (mooi om meteen de kleding uit te spoelen) en toen gaan omkleden. Daar moesten Suus en ik wel even lachen. Daar werd gemeld dat dit veel zwaarder dan Strong Viking was. We zijn gauw de kleedkamer uitgelopen 😇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!