life

Update

Het was echt mijn bedoeling eerder te schrijven. Ik bedoel, er is genoeg gebeurd! Maar op de een of andere manier vergat ik het als ik er tijd voor had, en dacht ik eraan als ik geen tijd had. Dus nu vond ik het wel tijd voor een goed SOG-momentje. Er is in ieder geval genoeg te vertellen.

RamRun
Laten we beginnen met mijn spontane actie: Ik schreef mij in voor de RamRun op 3+4 oktober in Engeland. Zaterdag 12KM en zondag 24KM. Help!? Ik hoop dat ik zondag kan starten, haha. Maar ik heb er wel ontzettend veel zin in. Geen idee wie er allemaal gaan, ik weet alleen dat ik bij 3 mannen in de auto terecht kom die mij gaan vermaken tijdens de rit naar Engeland en terug! Nu nog bedenken wat ik allemaal mee moet nemen.

Crossfit
Druk bezig met de crossfit! Ik heb ondertussen ook wat techniek lessen gehad, maar moet zeggen dat ik het wel stiekem iets minder leuk begin te vinden. Maar ik heb er wel veel aan, dus we maken dit contract gewoon af en zien daarna wel wat we gaan doen =).

Strongmanrun
OMG, ik heb gewoon 21KM (volgens sommige bijna 22KM) gelopen in 4.03.47 :O. Ik ben stiekem erg trots op mijzelf, gezien ik nooit meer dan 13KM had gedaan. Nu was het terrein niet zo goed voor mijn knie, dus moest erg veel lopen. Maar ik had een buddy, dus dat kwam helemaal goed! Voor de RamRun laat ik mijn knie sowieso even intapen. Just to be safe.
Maar ik heb genoten van deze run. Ik ben mooi gefinisht, ik ben niet als laatste gefinisht en volgend jaar doen we het gewoon weer (en iets sneller). En dan misschien zelfs de Strongsisterrun nog de dag ervoor :D.

Strongmanrun uitslag Sabina

Hardlopen/Hogwarts Running Club
Ondertussen ook weer begonnen met rondjes in de buurt rennen. Teamgenootje doet lekker mee en zeker nu ik de HogwartRunningClub heb ontdekt wil ik alleen nog maar rondjes rennen! Nu zijn we in het park ook wat mooie obstakels tegen gekomen, dus waarschijnlijk worden de rondjes iets meer dan alleen hardlopen.

Korte update, maar ik ga het gewoon weer goed bijhouden. Ik begin stiekem verslaafd te worden aan sporten (A). Het is nu hard aan het regenen en ik moet zo weer verder met huiswerk, maar stiekem wil ik gewoon mijn hardloopschoenen aandoen en een rondje rennen. Gelukkig mag ik vanavond weer aan de slag met volleybal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!