life

Welkom in 2017!

De eerste dag van 2017! Zo’n dag waarop iedereen wederom aan zijn/haar goede voornemens gaat beginnen, een hele hoop mensen de Nieuwjaarsduik gaan doen en/of hun kater aan het uit slapen zijn. True, twee van de drie genoemde dingen ben ik ook gaan doen vandaag. Gezonder leven ivm trainen, mijn blog beter bijhouden en de nieuwjaarsduik bij Flevonice gedaan.

Een semi late beslissing, maar toch besloten een deel van de heren uit het team te volgen naar Flevonice voor I(CE) Survived. Suus ging ook en zo zaten we zondag al vroeg in de auto. Toch af te vragen waarom we dat hadden gedaan, zo vroeg, zo koud! Verschillende afstanden om uit te kiezen (14, 7 & 3.5). In de auto besloten dat we echt niet de 14 gingen doen, geinen dat we de 3.5 gingen doen, maar gekozen voor de 7. Gezamenlijk gingen we van start en al gauw besloten om het water echt over te slaan!

Het was de eerste keer dat ik het volledige parcours van Flevonice ging doen, nadat ik al meerdere keren kleine stukken had gedaan. Het was best een leuk parcours, vooral als het mooi weer is dan! Want voor nu was het mij veel te koud en glad. Dus niet alle obstakels gedaan, maar het was leuk en gezellig. Elkaar aan staan moedigen bij het nemen van obstakels, elkaar hier en daar helpen en vooral veel lachen.

Na afloop gingen we toch nog de nieuwjaarsduik doen voor we gauw gingen douchen/opwarmen/omkleden en een kopje snert mochten eten. De douche was lekker warm, althans, op mijn bovenlichaam. Zodra het water mijn ijskoude benen had bereikt was er van de warmte niks meer te merken. Gelukkig bestaat daar een Dryrobe voor!
Een ding werd duidelijk. Neopreen is nodig voor Tough Guy!

unnamed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!