life

Woeps

Oeps, het is alweer een maand geleden dat ik een bericht heb gepost. Ik moet ook bekennen dat deze maand sportief was, maar niet omdat ik zelf ben gaan sporten. Wat ik dan wel heb gedaan? Het volgende:

Ten eerste heb ik mijn eerste vier runs van 2016 geboekt! De Verjagen Legion van Strong Viking 2016 kwam online en gezien ik op dat moment de financiële middelen had (yeah voor belastingteruggave) heb ik meteen mijn ticket voor de 13KM aangeschaft. Op 19 maart, 21 mei, 11 juni en 23 oktober 2016 kan je mij om 13.00 in startvak Kodran vinden! OOOOORRRRAAAAAH

Daarnaast ben ik naar WK Beachvolleybal in Nederland gegaan! Want hoeveel ik ook van OCR hou, volleybal blijft mijn eerste en grote liefde. Zeker nu ik mijn idool van toen ik 12/13 was weer in het echt kon zien: Reinder Nummerdor. Helaas miste ik hem bij mijn ticket voor de poulefase, maar ik had op tijd een ticket voor de heren finales gekocht en daar zag ik hem, helaas, tweede worden. Mijn volleybalhart deed pijn, maar ow wat heb ik genoten! Kan niet wachten tot ik weer op het veld mag staan.

Maar wat dus ontbreekt is zelf actief bezig zijn. Ik heb de laatste tijd veel filmpjes gekeken en het ging steeds meer kriebelen, maar ik kreeg mijzelf niet van de bank gesleept. En gezien de 21KM over 54 dagen plaats vind, wordt het toch echt wel tijd. Nu stuit ik alleen op het struikelblok dat ik graag wil trainen in de sportschool, maar hoe ga ik mijzelf daar heen krijgen? Dus daar moet ik nog aan werken. Van het weekend ook een zooltje halen voor in mijn sportschoenen, zodat ik een poging tot hardlopen kan wagen! Want ik moet maar over mijn “ik-durf-niet-in-deze-buurt-rond-te-lopen-want-de-mensen-zijn-eng”-angst heen komen en lekker rond gaan lopen! Anders red ik die 21KM nooit of haal ik nooit meer een PR op mijn 10KM. En 24 Oktober moet ik toch echt gaan knallen om samen met Zoë onze collega in te halen die 20min eerder start!

Dus, mijn volgende post is hopelijk snel en gaat over wat ik daadwerkelijk actief heb gedaan. Ik wil wel, nu nog doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!